Results 1 to 10 of 10

Thread: How to use One SIM to activate Iphone

  1. #1
    GsmIndia Editor maverick_lp28's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    TUNISIA
    Age
    33
    Posts
    413

    Default How to use One SIM to activate Iphone

    Hello,
    After some users post that they have problem in configuring the SIM
    here are the steps really easy

    1- SUBMIT button is used only if you have in hand an operator sim that doesn't exist in our database
    So you put the card in the reader and press submit button so it will be added to our operators database if you get a message like DATA EXIST ALREADY this mean we already have this operator in our database

    2- If you read 1 and still didn't understand what is the SUBMIT button function simply don't use this button

    3- To configure the sim to be used in iphone:

    a- Press config enter your Authentication Key (you find it printed in the sim)


    b- Done that, now how can I configure my card?
    press setting


    c- Now just select options like in picture

    press continue

    NOW YOUR SIM IS READY TO BE USED WITH IPHONE

    Note: Config key needs to be entered only once as its saved on the same folder you access One Toolkit.

    Hope this is clear enough but even if you think that you still need some info or help just post here I will answer

    BR,
    Maverick

  2. #2
    GsmIndia.in Board Browser
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4

    Default Authentication declined.

    Authentication declined.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by nabhan9; 12-19-2011 at 02:29 AM.

  3. #3
    Administrator
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    I'm Back......
    Posts
    2,787

    Default

    Quote Originally Posted by nabhan9 View Post
    Authentication declined.
    Hello,

    Please make sure what hardware and software your are using. You are trying to use uaSIM with OneSim software, how will that work. Please use correct software.

    B.R.,
    Viru

  4. #4
    GsmIndia.in Board Browser
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4

    Default Thank you but I can not find the program you can send a link program

    Quote Originally Posted by viru View Post
    Hello,

    Please make sure what hardware and software your are using. You are trying to use uaSIM with OneSim software, how will that work. Please use correct software.
    Thank you but I can not find the program you can send a link program

  5. #5
    Administrator
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    I'm Back......
    Posts
    2,787

    Default

    Quote Originally Posted by nabhan9 View Post
    Thank you but I can not find the program you can send a link program
    Below is the link:
    http://www.gsmindia.in/forum/uasim-t...e-updates.html

    And please make sure you use correct section next time. You can always use search option to get results or to use correct section for downloads and updates.

    B.R.,
    Viru

  6. #6
    GsmIndia.in Board Browser
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4

    Default I just want to use Active for iPhone, but the download link is invalid

    Quote Originally Posted by viru View Post
    Below is the link:
    http://www.gsmindia.in/forum/uasim-t...e-updates.html

    And please make sure you use correct section next time. You can always use search option to get results or to use correct section for downloads and updates.
    I just want to use Active for iPhone, but the download link is invalid

  7. #7
    GsmIndia.in Board Browser
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4

    Default I just want to use Active for iPhone, but the download link is invalid

    Quote Originally Posted by viru View Post
    Below is the link:
    http://www.gsmindia.in/forum/uasim-t...e-updates.html

    And please make sure you use correct section next time. You can always use search option to get results or to use correct section for downloads and updates.
    ---------------------------------------------------------------
    I just want to use Active for iPhone, but the download link is invalid

  8. #8
    GsmIndia.in Board Browser
    Join Date
    Nov 2009
    Age
    29
    Posts
    1

    Default

    Big thanks to gsmindia ! I will be contact and buy UASIM

  9. #9
    GsmIndia.in Board Browser
    Join Date
    Aug 2012
    Age
    40
    Posts
    1

    Default

    ill try, ill edit laer if it works

  10. #10
    GsmIndia.in Board Browser
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1

    Default Cnfigurar Sim

    Quote Originally Posted by mbenga View Post
    ill try, ill edit laer if it works
    Como se configura la sim,

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Jailbreak and Unlock iPhone 3.1 with PwnageTool
    By GsmMobile in forum Apple (Apple products, iPhone, iPod..)
    Replies: 2
    Last Post: 01-27-2011, 07:27 PM
  2. Downgrade iPhone 3GS from iPhone Firmware 3.1 to 3.0
    By GsmMobile in forum Apple (Apple products, iPhone, iPod..)
    Replies: 0
    Last Post: 03-12-2010, 07:40 PM
  3. Unlock iPhone 3.1 with ultrasn0w
    By GsmMobile in forum Apple (Apple products, iPhone, iPod..)
    Replies: 0
    Last Post: 03-12-2010, 04:41 PM
  4. iPhone 3G vs iPhone 2G - A hands on review
    By Unlock Trigger in forum Apple (Apple products, iPhone, iPod..)
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-2009, 12:39 PM
  5. iPhone SDK 3.1.2 Available for Download
    By murtaza_nns in forum Apple (Apple products, iPhone, iPod..)
    Replies: 1
    Last Post: 11-04-2009, 10:05 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •